Vedr. rørbearbejdning ved brug af bukkeværtøj til udstødningsrør og arbejde inden for profilvalsning og bukning af rør

Mon jeg egentligt nogensinde har forklaret om min mands arbejde? Manden jobber med bukning af rør, udstødningsrør (www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm), profilvalsning (www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm), bukkeværktøj (www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm) og rørbearbejdning. Sikkert tænker I over, hvad det er. På den måde ville jeg nok have det, hvis jeg ikke var gift med ham min mand og ofte har hørt om profilvalsning, bukkeværktøj og rørbearbejdning.

Bukkeværktøj, profilvalsning, bukning af rør og rørbearbejdning er for eksempel sådan noget, der bliver anvendt til at lave din bils udstødningsrør – eller udstødningsrør i enorme varianter i industrien. Eller de her flotte spejlglatte rækværk, der er trappeopgangen hos mit forrige job. Husbonden jobber inden for bukning af rør, rørbearbejdning og profilvalsning i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Mega cool. Og et gigantisk modstykke til min gesjæft. det ligger langt væk fra udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør, rørbearbejdning og profilvalsning.

Det er morsomt, vurderer jeg, at jeg og min mand har så vildt forskellige passioner som at udvælge items til butikken blandt Pradas nyeste runway kontra brug af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning

Hvad mon du og din partner arbejder med. Kender I til rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj eller måske selv har job inden for denne industri.

Profilvalsning, udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj og bukning af rør blev hermed kommet ind på for første gang på bloggis. Så nu hvor I er i bunden af blogindlægget ved I derude lidt om min mands arbejdssted. I læsere må spørge, såfremt I gerne vil have endnu mere angående bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, alternativt regner jeg med at lade det være en engangsfornøjelse. Hihi.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.