Ved Dramashop kan du købe et utal af kostumer – klik ind på www.dramashop.dk

Fastelavn, karneval & halloween. Undertegnede og mine unger er begejstrede for udklædning. Dengang jeg var lille fremstillede min mor stort set alt vi ungers fastelavnsudklædning på egen hånd. Jeg er derimod ikke god til at sy. Så ved kostumetid i familien, så går jeg ind på på webbutikker såsom www.dramashop.dk. Dramashop.dk har så så kæmpe en samling af kostumer, hatte og hugtænder at jeg altid er ret sikker på, at de har som at der falder i barylernes smag.

Mine unger ville sidste gang være henholdsvis et dyr og Anna fra Frozen. Dramashop.dk havde desværre ikke et udpræget Frozen-kostume. Men jeg hittede en fin blå prinsessekjole på www.dramashop.dk som Julia uden omtanke billigede som en Elsa/Anna-kjole. Hugo valgte selv fra Dramashop.dk’s online butik, om han sku’ blive pingvin, elefant, skildpadde eller ræv – pretty lækkert at www.dramashop.dk tilbyder flere kostumer end det typiske løve/tiger-kostume.

Såfremt det kommer til Fætter BR og lignende, hvor ret mange af ungerne i folkeskolen vælger deres fastelavnsudklædning, så fungerer dramashop.dk som et anvendeligt supplement. Hvis moren opstøvede fastelavnskostumet online på www.dramashop.dk eller des lige butikker så skiller de kiddos sig en smule ud fra vennerne. Præcis som vi andre til fest, så orker mine børn heller ikk at have identisk fastelavnstøj på. Dramashop sælger også ganske meget udklædning til voksne – så kig på Dramashop.dk forinden maskefesten.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.