Tanker omkring hulmursisolering København og varmeøkonomi

Så vidt jeg ved sku’ hulmursisolering være en usædvanlig velegnet måde at nedbringe hjemmets varmeforbrug. Og det ku’ kæresten og jeg totalt godt trænge til hos os. Jeg elsker mit dejlige hjem, men når vi skal betale varmeudgifterne må jeg indrømme at jeg får lidt af et chok. Derfor googler jjeg nu hulmursisolering København og hulmursisolering Sjælland og reflekterer alvorligt talt over, hvor vidt vi hellere må i gang med en hulmursisolering så hurtigt så muligt.

Jeg er endvidere interesseret i, hvor længe den slags hulmursisolering vil tage. Og naturligvis også hvor meget det koster. Jeg kan desuagtet regne ud, at hulmursisolering Sjælland ganske behændigt kan betale sig. Så afgørelsen skal bare tages.

Jesper og undertegnede har småsnakket om en mulig hulmursisolering. Konkret anbefalede kærestens bror, at kæresten og jeg bestilte hulmursisolering, der går ud på, at man får spredt isoleringsgranulat nemt ind i i rum mellem hjemmets mure. Preben har påmindet os, at det ikk er alle typer hjem, håndværkerne kan udføre hulmursisolering på. Han sluttede med at sige at min kæreste og jeg skal søge på hulmursisolering Sjælland eller hulmursisolering København alligevel og derefter kontakte de virksomheder, som er nær ved os.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.