Skriblerier vedrørende et højskoleophold på Odder Højskole med dans, digitalt fotografi og journalistik

Nu hvor min kæreste og jeg er nye herrer i egen bungalow skal vi hovedkuls til at beslutte os for ting som vedligeholdelsesfri hegn som for eksempel komposit hegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, . Haven ligger med adgang til et offentligt område og vores have er afgrænset dækket med poppelroser. Jeg og kæresten holder af baghavens vue, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle stirre ugeneret ind til os. Og mig & manden vil hellere have nogle områder af vores have, hvor vi har mulighed for at trisse i haven najkjole og boxershorts.

Jeg er påbegyndt at søge på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn siden mig og kæresten er rykket til Dragør. Bob og jeg er ikke kommet frem til, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men det skal sgu være et vedligeholdelsesfri hegn, som vi skal opsætte. Dér er enighed når det gælder vedligeholdesfri muligheder.

Farbror Rasmus monterede komposit hegn i baghaven, og det er manden utrolig glad for. Det kan vælges i flere farver og størrelser. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er mørkegråt, i mens jeg og min kæreste sandsynligvis kommer til at foretrække et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi kan begge lide det lysere look.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.