Sådan noget som en brevåbner, kuverterings og falsemaskiner og et apparat til frankering ville totalt forsimple min dag på kontoret

Her på dette blogindlæg må I lige læse en omgang ærgrelser fra mig. Jeg mangler kuverterings og falsemaskiner (danastar.dk/mere_info/kuverteringsmaskine), en brevåbner , danastar.dk/produktkategori/brevaabnere, og noget til frankering , danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, til mit selskab. Dag ud & dag ind er jeg her & folder papirer sammen, lægger dokumenterne i kuverter samt kalkulerer frankering i adskillige timer, samt dette føler jeg mig altså rigtig udmattet af. Så jeg mangler kuverterings og falsemaskiner, en brevåbner og noget til frankering Og jeg har ikke nogle kuverterings og falsemaskiner, noget til frankering eller en brevåbner.

Jeg blev egentlig hyret som receptionist, plus dette var faktisk et spændende job før selskabet startede med at femdoble vores breve. At firmaet anskaffer kuverterings og falsemaskiner, en brevåbner og noget til frankering, som har mulighed for at fikse opgaverne for os, har jeg besluttet mig at jeg kræve, fordi jeg egentlig ikke får tid til andre opgaver end at ordne post. Jeg er godt klar over, at brevåbner, noget til frankering samt kuverterings og falsemaskiner er en fornuftig maskine, for de færdiggør papirfoldningen effektivt samt snildt. Med kuverterings og falsemaskiner, noget til frankering og en brevåbner undgår man derudover ulige sammenfoldninger & fedtfingre på forsendelserne, hvilket helt klart føles mega dumt.

Samtidig har jeg hørt, at der findes noget til frankering, der har mulighed for at sætte porto på breve med live frankeringspriser, så jeg ikke skal være bange for, om vores forsendelser egentlig får rigtig porto hver gang. Der kan blive flere penge at undgå for virksomheden, fordi en frankeringsmaskine pris bliver i tillæg hertil en del billigere sammenlignet med at bruge portomærker. Af den grund at jeg ikke er nødt til at rende ud for at købe frankering hver uge, sparer vi sidst men ikke mindst naturligvis utallige timer. Af den grund at alting vil blive samlet i mit device til frankering, undgår jeg oveni at holde styr på alle priserne på frankering med maskine til frankering. Så nu skal valg af brevåbner, noget til frankering samt kuverterings og falsemaskiner bare accepteret.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.