Om at shoppe noget rekreation på Costa del Sol, Torremolinos eller Fuengirola

Det her indlæg emmer af feriecravings. Bebsen er på vej til at blive seks måneder og vi har store cravings efter et afslappende og langvarigt stay på for eksempel Costa del Sol - http://www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol, . Hr. Kæreste og jeg rejser gerne 3-5 gange om året til både storbyture til Helsinki og Istanbul til længerevarende ferier i Indien, ved Østersøen eller til San Fransisco eller New York og Boston. Som følge af dette er jeg snart smådesperat. Efter vi fik barn har vi seriøst udelukkende draget i svigermekanikkens sommerhus siden jeg var i tredje trimester. Åha. Det er ikke så anderledes end derhjemme.

For tiden debatterer vi omkring, hvilken destination der virker fornuftigt at tulle på rejse med vores baby. Undertegnede har funderet over Torremolinos - http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos, eller Fuengirola - http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola, . Såfremt jeg eller manden går og mangler en slat byfornemmelse er man dér meget nær Malaga. Og der lader til at være ret gemytligt og med god lokal lune, lunt vejr og luft og goder måltider i Fuengirola & Torremolinos. Den tilværelse overtager jeg gerne i 2-4 uger.

Og min kæreste?. Bobby sniksnakker positivt vedrørende Costa del sol. Han var på ferie der da han var 23, og han mener, at Costa del sol byder på meget mere end Fuengirola og Torremolinos. Jeg har ikke været på ferie i Costa del sol, Fuengirola eller Torremolinos, og måske har han ret. Der er dog stadig liidt længere med fly til Costa del sol end vi har til Fuengirola og Torremolinos. Jeg ska’ starte på at udfritte mine venner som har erfaringer med rejser med børn skal udspørges. .. eller læse lidt på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.