Et bestandigt forehavende med villaen – eksempelvis med valg om trægulv, gulvtæpper, laminatgulv eller parketgulv

I dag skal I dejlige mennesker endnu engang høre, hvordan det går med vores hus.

I mandens og mit bestandige renoveringsprojekt med at rive ned og ordne det aldrende murermesterhus står vi om kort tid over for valget af gulve.. Det ureflekterede valg er et trægulv [gulvlageret.dk/traegulve-1], men vi kom frem til at så ska’ vi såvel vælge et lækkert parketgulv [gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155], det billigere laminatgulv [gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99], og hvorvidt manden og jeg f.eks foretrækker gulvtæpper i soveværelset, eller hvorvidt det er besværligt.

Med dette husprojekt får vi lært alt det renoveringshalløj helt forfra. Forinden han og jeg nåede til at vælge gulve, der tænkte vi uden de store overvejelser på trægulv og været samstemmige om det. Men her i forgårs fattede vi hvordan et trægulv er så ikke udelukkende er et trægulv. Næh nej det købes som parketgulv, massivt trægulv eller laminatgulv. Ej alle de valgmuligheder

Oscar og undertegnede er blevet foreslået at udvælge et mere nytænkende gulv og parre looket med bløde og uldne gulvtæpper. Det er muligvis ikk’ík’ så godt med gulvtæpper, nu jeg og min mand foretrækker et styks bomuldshund. Man kan derimod begrunde at gulvtæpper er varmt ved sengen. Gulvtæpper og trægulv eller parketgulv kan jo kombineres når man tænker over det.

Der er ligesindethed her i huset omkring at parketgulv placeret i mønster er vildt fint og vidst også pebret. Dog har parketgulv en mere overbevisende bærekraft og kan afhøvles ofte. Uhæmmet gulvslibning kan vi vidst ikke rigtig med et laminatgulv, der desuden kan syne en kende unaturlig at se på. Derimod kan du nemt montere et laminatgulv direkte på det eksisterende gulv og denne gulvtype behøver ikk sæbebehandling. Desuden er sådan et laminatgulv enkelt at pleje. Tjoeh. Jeg kan sandsynligvis spørge om venindernes holdninger til trægulv, laminatgulv, gulvtæpper og parketgulv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.